Edhe pse reshjet e shiut dhe moti i keq ne shume zona te vendit kane shkaktuar rrëshqitje te dherave dhe rënie gurësh, aktualisht te gjitha akset kombëtare janë te kalueshme. Sipas autoritetit rrugor, probleme ka ne disa rruge te qarkut te Elbasanit. Ne Xibrake shembja e murit te rrugës ka detyruar drejtuesit e mjeteve qe te qarkullojnë vetëm ne njërin krah, ndërsa firma kontraktore është duke punuar per te normalizuar situatën. Vështirësi ne kalim ka edhe ne disa rruge ne qarkun e Dibrës, Kukësit dhe Bajram Currit, por ne pjesën me te madhe po arrihet qe te behet i mundur kalimi. Ministria e Transporteve u bën thirrje drejtuesve te makinave qe te bëjnë kujdes ne qarkullim dhe ne zonat malore te vendosin zinxhirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *