Vijon procesi i votimit në Lushnjë. Ndonëse votimi ka nisur normalisht në orën 07:00, janë shfaqur probleme në Qendrën e Votimit 28891 në Savër.

 

Nga ana e grupit të Rithemelimit ët PD ka pasur pretendime se ka votim të personave të paautorizuar si dhe 20 emra mungojnë në listën e personave me të drejtë vote.

 

Këto janë akuza që sipas komisionerëve, nuk qendrojnë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *