Kjo javë nisi e zymtë dhe me shira të dendur.

 

Duke marrë shkas nga kushtet atmosferike, Bashkia e Vlorës u bëri thirrje qytetarëve të mos lëvizin me makina.

 

Sipas saj, në Vlorë pritet të ketë shira të dendur dhe erëra të forta.

 

“Duke parë kushtet e motit në Vlorë, por edhe në të gjithë vendin, do ju luteshim të shmangnit të gjitha lëvizjet me makina për shkak të shirave të dendur dhe erërave të forta qe priten ne vijim. Kujdesuni për veten dhe familjarët tuaj!”, shkruan bashkia në “Facebook”.  

Leave a Reply

Your email address will not be published.