Burime pranë drejtorise vendore të kufirit dhe migracionit në Qafë-Thanë bëjnë me dije se gjatë 24 orëve të fundit kane hyrë dhe kanë dalë me shume se 4000 mijë shtetas pjesa me e madhe e te cileve janë shtetas shqiptarë si dhe shqiptarë te Maqedonise se Veriut.

Ndryshimet e kushteve atmosferike të ditëve te fundit edhe për policine kufitare kane ulur ndjeshëm nunrin e hyrjeve nga vendi fqinj në drejtim të Shqipërisë.

Gjatë 24 oreve të fundit kanë hyre nga vendi fqinj në drejtim të vendit tonë 1969 shtetas, ndërkohe që një javë më parë nëpërmjet kësaj pike kufitare kanë hyrë më shumë se 3700 shtetas të huaj dhe shqiptarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *