Nje prej akseve sekondare qe lidh kater fshatra me Njesine Administrative Luftinje Bashkia Memaliaj eshte demtuar shume rende si pasoje e rreshjeve te shiut gjate diteve te fundit.

Per rrjedhoje, banoret e fshatrave Tosk Martalloz, Vagalat, Maricaj dhe Arrëz e kane te pamundur te lidhen me pjesen tjeter te zones.

Bashkia Memaliaj as nuk e ka marre ne konsiderate kete zhvillim te fundit si pasoje e motit te keq.

Mjetet e kane te pamundur te qarkullojne pasi nje pjese e bazamentit horizontal te ures mbi lumin e Arrëzës eshte shembur si dhe nje pjese e konsiderueshme e rruges.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *