Pas një peticioni të bërë nga Charles Ross i cili mori 3800 firma, u diskutua nga këshilli lokal që Harry-t dhe Meghan Markle mund t’u hiqet titulli mbretëror.

Titujt i’u dhanë nga vet Mbretëresha e Anglisë, dhe është ajo e cila mund t’ua heqë përfundimisht.

“Ne të nënshkruarit Brighton & Hove Council refuzojmë përdorimin e titujve “Dukë i Sussex” dhe “Dukeshë e Sussex” nga individët Henry (“Harry”) Windsor dhe Rachel Meghan Markle pasi i konsiderojmë të gabuar dhe ofendues ndaj kontesë së East Sussex. Si banorë të Brighton & Hove i kërkojmë këshillit t’u mos u referohet këtyre individëve me këta tituj pasi është simbol jo demokratik i shtypjes së publikut nga elita e të pasurve.”

Duhet vetëm të presim për të parë se cfarë vendimi do të merret për ciftin mbretëror./Living

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *