Për bashkinë e Tiranës nuk ka fitues në primaret e PD.

 

Deputeti Belind Këlliçi dhe mjeku Ilir Alimehmeti do të shkojnë të dielën e 11 dhjetorit në balotazh.

 

Këlliçi kishte më shumë vota se Alimehmeti, por nuk arriti të kalonte pragun 50%+1.

 

Në të gjitha degët e kryeqytetit Këlliçi renditet I pari me 4040 vota.

 

I dyti është renditur Ilir Alimehmeti me 2196 vota, ndërsa i treti Gerti Bogdani me 1819 vota.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *