Prezantuesja greke Katerina Karavatou ka mësuar lajmin për ndarjen nga jeta të nënës së saj teksa moderonte emisionin e saj në televizionin Mega.

Pas lajmit të trishtë, ajo u detyrua të largohej dhe të ndërpriste emisionin.

Drejtuesit e televizionit thanë se “Katerina jonë, për disa arsye personale, serioze, familjare u desh të largohej dhe nuk do të jetë me ne për pjesën tjetër të emisionit. Por ne jemi këtu me ju për të vazhduar rrjedhën normale”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *