Policia ka ndëshkuar me gjobë 56 drejtues kamionësh.

 

Duke qenë se jemi në sezon turistik, Policia Rrugore ka filluar zbatimin e detyrimeve për kufizimin e lëvizjeve të mjeteve të rënda për transportin rrugor të mallrave.

 

Duke marrë shkas edhe nga shqetësimet e qytetarëve, efektivët po ushtrojnë kontrolle për kufizimin e lëvizjes së mjeteve të rënda dhe mbrëmjen e sotme janë ndëshkuar 56 shoferë me gjobë nga 3 mijë lekë secili.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.