Subscribe

Policia e Shtetit rrethoi mengjesin e kësaj të mërkurë godinën e Teatrit Kombëtar, e cila parashikohet të prishet për ti hapur rrugë ndërtimin të një objekti të ri.

Mirëpo prania e madhe e forcave të policisë ka acaruar situatën pasi artistet që prej shumë kohësh protestojnë tek Teatri kundër prishjes së tij, janë përplasur fillimisht verbalisht dhe pastaj fizikisht me forcat e rendit..

Policia I ka mbajtur larg godinës, artistët të cilët I kanë bërë thirrje qytetareve dhe opozitës që ti shkojnë në mbështetje.

Megjithatë rreth orës 08:30, punëtoret kanë nisur zbrasjen e godinës së Teatrit Kombëtar, gjithnjë me praninë e madhe të forcave të rendit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *