Policia nuk shërben vetëm për të ndëshkuar ata që shkelin ligjin por edhe për tiu ardhur në ndihme qytetareve për cdo problem.

Shembullin në fjalë e kanë dhënë efektivet e rrugës në bypassin e Fierit.

Një çift turistësh italian kanë pasur një problem me makinën e tyre.

Patrulla e policisë e përbërë nga efektivët Refije Muça, Eduart Peqini, Jovalin Boci dhe Enkel Arapi shkuan dhe blenë vaj dhe ua sollën turistëve italianë duke bërë të mundur funksionimin e mjetit.

Nje shembull tipik i policisë që duam e që kemi nevoje, e që për fat të keq në shumë raste nuk e shohim në rrugët e vendit.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *