Një aksion i Policisë është duke u zhvilluar në Vlorë, me qëllim kapjen e personave që mbajnë armë pa leje, apo të shpallurit në kërkim që vijojnë të lëvizin të lirë.

Aksioni është përqendruar në 3 pika, në rrugën Transballkanike, në rrugën e Kaninës dhe në rrugën mbi spitalin e qytetit.

 

Pjesë e këtij operacioni janë Drejtoria vendore e Policisë së Vlorës si edhe Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë

Leave a Reply

Your email address will not be published.