Gjobitet me 2 milionë e 500 mijë lekë resorti i shtetasit me iniciale A.K. në Drimadhes të Himarës.

Pronari do të hetohet për shpërdorim të tokës dhe ndërtim pa leje, pasi po sistemonte plazhin duke hedhur inerte dhe mbeturina, gjithashtu po rindërtonte pa leje dhe një objekt me dërrasa në plazh.

Për kundravajtjen, IKMT nisi procedurat ligjore duke pezulluar çdo lloj punimi dhe sanksionoi me vendim, subjektin kundravajtës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *