Kandidati për kryetar të PD, Sali Berisha ka vënë theksin tek largimi i të rinjve.

 

Berisha thotë se sot PD ka një mision, të bindin këdo që ky vend do të bëhet.

 

“Po ikën rinia, po ikën e ardhmja. Ndaj sot kemi një mision. Bashkë, të bindim këdo që kemi në krah, t’u themi ky vend bëhet, dhe do të bëhet. Ky është mision i vërtetë. Për çdo shqiptar, për PD, është misioni juaj, i anëtarëve dhe mbeshtetësve të lirisë e demokracisë!”, shkruan Berisha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *