Subscribe

Rreth 40 refugjatë irakene dhe kurdë u kapen nga policia paraditen e kesaj te premteje ne fshatin Novosele te Vlores.

Emigrantët kishin hyrë ilegalisht ne territorin shqiptar nga Greqia përmes rrugës tokësore dhe kishin si destinacion kalimin ne vendet e Bashkimit Europian.

Ata u kapën nga uiniformat blu teksa po udhëtonin më këmbë.

Pas ndalimit irakenet dhe kurdet u shoqëruan në polici, ku kanë dhënë deklaratat e tyre e më pas janë dërguar drejt qëndrës së azilkërkuesve në Tiranë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *