Pas njoftimit të shtrimit të saj në rehabilitim për të marë një trajtim profesional, Mel B po sqaron konfuzionet e krijuara.

 

Antarja e Spice Girls sqaroi planet e saj për të hyrë në një program terapeutik nëvëndin e saj të lindjes në Britani , në intervistën e dhënë në The Ellen DeGeneres Show .Ajo sqaroi se deklarata e saj munë të jetë keqkuptuar.

 

“Unë kam qenë në terapi që pasi babai im u diagnostikua me kancer 9 vjet më parë. Terapia më ndryshoi pak, sepse isha në një marrëdhënie shumë intensive, të cilën të gjithë ju mund të lexoni në librin tim”, vazhdoi Mel, duke iu referuar martesës së saj dhe diskutimeve të mëvonshme.

 

Unë i drejtohem shumë këtyre çështjeve, por ju e dini, jo, unë nuk jam alkoolike, jo, unë nuk jam një person i varur nga seksi. Kam qënë i njëjti person për 10 vjet dhe kjo ishte një trazirë mjaft intensive në jëtën time.Jam shumë e sinqertë në lidhje me pirjen për të mpirë dhimbjen, por kjo është vetëm një mënyrë që shumë njerëz maskojnë atë që po ndodh vërtet” vazhdoi ajo .

 

Ndonjëherë është shumë e vështirë për t’u përballur me të gjitha emocionet që ndiej, por problemi nuk ka qenë kurrë rreth seksit apo alkoolit – është nën të gjitha këto.” Mel B vuri në dukje se ajo ka qenë në një “pikë krize” dhe se ishte diagnostikuar së fundi me PTSD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *