Gjesti i Cristiano Ronaldos përballë gazetarëve tërhoqi vëmendjen e të gjithë botës.

 

Kur pa dy shishe Coca-Cola në tavolinë, kapiteni i Portugalisë i hoqi ato menjëherë dhe i zëvendësoi me ujë.

 

Madje, iu drejtua gazetarëve me fjalët “Pini ujë!”, teksa mbante shishen e ujit në dorë.

 

Në gjest i tillë i ka kushtuar shtrenjtë kompanisë së Coca-Colas. Raportohet që aksionet e gjigandit të pijes të kenë rënë. Vlera e kompanisë ka rënë më katër miliardë dollarë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *