Subscribe

Vendimi i pezullimit të përkohshëm të regjistrimit të titujve të pronësisë në bregdet është hapi i parë i reformës së pronës që qeveria ka ndërmarrë. Sipas ministres së drejtësisë Etilda Gjonaj, qëllimi është që prona të shkojë tek i zoti dhe jo te abuzuesi.

 

Gjonaj nënvizoi më tej se vendimi për skanimin e pronave në vijën bregdetare është në interes të publikut.

 

Qeveria tha Gjonaj do te çoje deri ne fund reformën e pronës, ashtu sikurse veproi dhe me reformën ne drejtësi.

 

Vendimi i qeverise parashikon pezullimin e përkohshëm te procedurave te kalimit ne pronësi te tokave, pasi te gjitha dosjet kryesisht ato te bregdetit te kalojnë ne siten e verifikimeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *