eoritë konspirative kanë kohë që thonë se princi Harry nuk është në të vërtetë djali i princit Charls dhe se babai i tij i vërtetë është instruktori i hipizmit të Dianës, James Hewitt dhe duhet thënë që nëse krahasojmë dy fotografitë e tyre, nuk ngelet shumë vend për dyshim.

Sipas së njëjtës teori, të dy, Harry dhe Hewitt kanë flokë të kuq dhe duken pothuajse identikë, kur Heëitt ka pasur moshën që Harry ka tani.

 

Historia

Ngelet fakt që në vitin 1986, kur Harry ka lindur, Diana nisi një lidhje dashurore me Hewitt, ‘Pëshpëritësin e kuajve”, lidhje që zgjati pesë vjet. Ajo vetë e ka pranuar në një intervistë për BBC se ka pasur një lidhje me Hewitt, gjatë një programi në vitin 1995.

Ndërkohë, Hewitt, në një intervistë, ka thënë: “Ajo nuk pati asnjëherë si qëllim të binte në dashuri me mua dhe as unë me të, por ndodhi edhe për shkak të rrethanave që na bënin bashkë. Ishte shumë e vështirë të qëndronim larg njëri tjetrit dhe unë sot nuk jam këtu për t’iu terguar se faji i kujt ishte sepse marrëdhënia u zhvillua si pasojë e dëshirës së të dyve”.

 

Ajo që dihet nga të gjithë është se çifti ishte shumë i dashuruar dhe të dy ëndërronin të kalonin jetën me njëri tjetrin, derisa erdhi ndarja për shkak të zhurmës që bëri kjo histori kur u bë mediatike.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *