Banakieri I lokalit në qëndër të Triestes ku u përplasen dy grupe me shqiptarë, nga Shqiperia dhe Kosova, ka rrëfyër të gjithë skenën e dhunës që frikësoi klientet dhe kalimtarët.

Kamaerieri tha se në fillim gjithcka po I dukej si një lojë .

 

 “Ndjeva shumë zhurmë, por në fillim nuk e kuptova se çfarë po ndodhte. Njerëzit po ndiqnin njëri -tjetrin dhe dukej sikur ishte një lojë mes tyre. Pastaj pashë një tjetër person në tokë, të cilit i kishte rënë të fikët dhe aty e kuptova se çfarë po ndodhte “.

 

Kjo është dëshmia e banakierit për konfliktin që nisi me grushta dhe karrigem e pastaj vijoi me leva dhe armë.

 

“Unë kam punuar këtu për 33 vjet, por nuk kam parë kurrë një skenë të tillë dhune,” shton ai.

 

8 persona u plagosën mes shqiptarëve që u përfshinë në këtë ngjarje të rëndë, nga të cilët dy janë në gjëndje të rëndë. Ndërsa dy persona deri tani janë arrestuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *