22 persona kanë humbur jetën dhe 37 të tjetrë janë plagosur si pasojë e përplasjes së dy autobusëve në Bolivi.

 

Sipas Reuters, aksidenti I rëndë ndodhi të shtunën ndërsa autoritetet boliviane kanë bërë të diitur se të plagosurit janë në gjendje të rëndë.

 

Shkak i aksidentit ka qenë shpejtësia e madhe dhe dyshohet se njëri nga autobusët mund të ketë qenë në kahun e gabuar të rrugës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *