Ne nje tjeter pergjim, Imer Lala, personazh i njohur ne Diber prane PDIU-se, telefon Damian Gjilknurin dhe i kerkon te takohen per te pire kafe ne Peshkopi.

Takimi lihet afer tendave te vendosura nga kandidati i mazhorances ne kete bashki.

 

Imer Lala: A je tu ardh 5 min, a si e ke punen?

Damian Gjiknuri: Ku je? hajde pime naj kafe ketej.

Imer Lala : E pijme kafen vlla por kam mbledh njerezit per monitorimin e tendave.

Damian Gjiknuri: Te kioska, aty jeni?

Imer Lala: Po, mos u vono te lutem.

Damian Gjiknuri: Ok , hajde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *