Biznesmeni Bekim Krashi në përgjimin e 16 dëgjohet duke biseduar me një votues në lidhje me blerjen e votave dhe paratë që do të paguajnë për një votë.

 

Biseda e plotë;

 

Votuesi: Mgjes

Bekim Krashi: Mgjes ca bëre, a u lodhe?

Votuesi: Asgjë, mirë

Bekim Krashi: Ha…?

Votuesi: Me çarë do të votojmë na?

Bekim Krashi: Kush?

Votuesi: Drini more jam

Bekim Krashi: Njëshi, njëshi, Drini

Votuesi: Me cfarë do votojmë, me cfarë do ta konfirmojmë votën?

Bekim Krashi: Nuk e di do të vij që të takoj nga afër

Votuesi: A do të vish?

Bekim Krashi: T’u ardh jam

Votuesi: Hajde pra hajde

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *