Këtë të dielë qytetarët e Kukësit iu drejtuan kutive të votimit për të zgjedhur kryebashkiakun e ri, mes Albert Halilajt nga Partia Socialiste dhe Emri Vata i koalicionit ‘Bashkë Fitojmë’.

 

Ora 19 shënoi mbylljen e procesit të votimit dhe shifrat paraprake tregojnë se 41.76 përqind e qytetarëve ushtruan të drejtën e votës.

 

Procesi përgjithësisht ishte i qetë, sipas kreut te KQZ, Ilirjan Celibashi, i cili shtoi  se po shqyrtojnë një ankesë nga përfaqësues së koalicionit ‘Bashkë Fitojmë’ në lidhje me prezencën në disa qendra të votimit të personave që mbanin shënim zgjedhësit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *