Subscribe

Një zjarr i përmasave të mëdha ka përfshirë masivin pyjor që ndodhet pranë rrugës së kombit në zonën e Repsit në Mirditë.

 

Flakët e zjarrit janë shfaqur rreth ores 15:00 dhe janë përhapur në një sipërfaqe të konsiderueshme, duke vene në rrezik dhe banesat përreth.

 

Në terren ndodhen zjarrfikësit e Mirditës të cilët po punojnë për shuarjen e zjarrit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *