Nga 1 korriku do të nisë aplikimi i gjobave për qeset plastike.

 

Kryeministri Edi Rama  ka njoftuar vendimin përmes një postimi ne rrjetete sociale. Qeset plastike janë ndaluar të përdoren nga subjektet tregtare në vend që prej qershorit.

 

“Kënaqësia e qeseve prej letre në pazaret e ditës🛍🛒

Sa mirë të shohësh që përditë e më shumë tregtarë po zëvendësojnë qeset e dëmshme plastike, me qeset e shëndetshme të letrës, ndërsa shumë blerës po marrin trasta për pazar👜👝

Kështu mbrojmë Shqipërinë e fëmijëve tanë nga dëmi i frikshëm i qeseve plastike mbi mjedisin dhe shëndetin🙏

🚯 Në 1 korrik nis aktivizimi i gjobave!”, shkruan Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *