Një 17-vjeçare nga Bregu i Fildishtë ka treguar historinë e saj të pabesueshme të shpëtimit pasi kaloi tre javë në det.

 

Nga 59 pasagjerë, Aicha është një nga tre personat e vetëm që mbijetuan. Ajo kaloi dhjetë ditë në spital për rikuperim, pasi u shpëtua.

 

 

Aicha u largua nga qyteti i saj i lindjes në nëntor dhe udhëtoi për në Mauritania, ku mori anijen. Vetëm motra e saj e madhe i dinte planet e saj për të bërë një udhëtim të rrezikshëm.

 

Ajo u shpëtua nga një anëtar i ekuipazhit të Forcës Ajrore Spanjolle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *