Subscribe

Posta Shqiptare i bën apel pensionistëve që të mos drejtohen në sportele, psai pesnioni i mujit prill do të shpërndahet prej tyre në çdo banesë. Janë rreth 500 mijë të moshuar, që do të marrin pensionin në shtëpi pa kosto shtesë.

 

Ne i jemi përshatur situatës dhe tashmë kemi siguruar lejën për të kryr këtë proces nga mëngjesi deri në orësn 5 të pasditës. Në total do të shpërndajë rreth 500 mijë pesione, ndërsa në këto ditë të para kemi shpërndarë 23% të tyre.

 

Por posta kërkon që për të gjithë ata, që nuk nuk kanë depozituar pranë sporteleve të dhënat e tyre të sakta, nëpërmjet të afërmve të komunikojnë perms numrave të telefonit apo rrugëve elektornike.

 

 

Situata është e vlefshme edhe për ata që marrin dihmë ekonomike, apo pagesë papunësie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.