Vajzën

 

Nëse në fillim vure re vajzën, do të thotë që je një person pa durim dhe impulsiv. Doni të ndihmoni të tjerët dhe e shijoni punën tuaj vullnetare. Jeni të fortë, qëndroni stoik në vendimet tuaja dhe nuk hiqni dorë kurrë.

 

Zotëri i moshuar

 

Nëse keni parë në fillim portretin e një zotërie të moshuar, keni lindur një lider me iniciativë të shkëlqyer për të drejtuar të tjerët në rrugën e duhur. Jeni të qetë, të ndershëm dhe besnik. Sidoqoft, do të ishte mirë të pushonit herë pas here dhe të harronit gjërar e tjera. Do të ndihmonit shumë trupin dhe mendjen tuaj.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *