Inspektori i Lartë i Drejtësisë, Artur Metani ka dorëzuar në KLGJ kërkesën për pezullim dhe shkarkim nga detyra të magjistrates së Elbasanit, Enkeleda Kapedani.

 

Sipas ILD, veprimet e saj diskreditojnë rëndë figurën e gjyqtarit.

 

Kërkesa vjen pas publikimit të disa videove që gjyqtarja kishte publikuar në rrjetin social Tik Tok.

 

Kapedani ka deklaruar përmes një reagimi se nuk ka “Tik-Tok”, ndërsa kërkon hetim të rastit për zbulimin e të vërtetës. Ajo i konsideroi videot si sulme ndaj saj me qëllim prishjen e imazhit.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *