Subscribe

Deputeti i PS-së Alqi Bllako ka qenë në SPAKpër t’u marrë në pyetje në lidhje me aferën e inceneratorëve.

 

Bllako ka qenë Sekretar i Ministrisë së Mjedisit gjatë periudhës kur janë miratuar lejet për inceneratorët dhe firma e tij rezulton në një numër të madh dokumentesh.

 

Bllako ka reaguar më herët në lidhje me akuzat që i janë bërë mbi inceneratorët duke thënë se pavarësisht rolit që ka patur në Ministrinë e Mjedisit ai nuk ka patur asnjë ndikim në vendimarrje.

 

GJithashtu, sot në SPAK ishte edhe kryebashkiaku i Fierit Armando Subashi, i cili është pyetur në lidhje me rolin e tij në marrëveshjen për inceneratorin e ndërtuar në këtë qytet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.