Është mbyllur në barazim pa gola ndeshja e parë e trurit eleminator të Champions League mes Partizanit dhe Qarabag.

 

Një rezultat që do të vendoset në Azerbajxhan se kush do të jetë ekipi që do të kalojë në fazën e dytë të eleminatoreve.

 

Të kuqtë u treguan të kujdesshëm dhe pse në një moment qenë të pafatë pasi u ndalën nga shtylla.

 

Po ashtu edhe ekipi Qarabag u tregua I kujdeshëm në lojë duke vënë shpesh në vështirësi të kuqtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *