Deputeti  PS, Erion Braçe ka paralajmëruar se ditën e nesërme do të denoncojë publikisht tregtarët që kanë bllokuar mallin dhe lëndët e para.

 

Përmes një postimi në Instagram Braçe shkruan se do denoncojë këta tregtarë që me bllokimin e mallrave kanë sjell rrjedhimisht edhe rritjen abuzimeve të çmimeve në vend.

 

“Grosistët e mëdhenj tani janë tre! Politikë/ Ekonomi, Berisha, Meta tregtarët e mëdhenj! Nga nesër do denoncoj me emër tregtarët që kanë bllokuar mallin, lëndët e para, për të rritur çmimet abuzivisht”, shkruan Braçe.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *