Udhëtarët në aeroportin “Xhon Kenedi” në Nju Jork janë përfshirë nga paniku, pas një alarmi të rreme për të shtëna dhe sulme. Qytetarët u ulën të gjithë përtokë, ndërsa brenda një ore u krye evakuimi i plotë i tyre. Ndërkohë, gjashtë terminale u mbyllën duke sjellë shtyrjen e dhjeta fluturimeve. Pas verifikimeve të kryera, policia njoftoi se alarmi ishte fals dhe se nuk kishte patur të shtëna. Fatmirësish, nuk ka patur të lënduar dhe as persona të ndaluar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *