Zyrtarizohet rritja e pagës minimale në 30 mijë lekë. Vendimin e ka bere te ditur Ministrja e Ekonomise, Anila Denaj gjate mbledhjes se Këshillit Kombëtar të Punës.

Me pas, ne nje postim ne rrjetet sociale, Denaj ka publikuar edhe nje grafik ku tregohen rritja e pagave gjate viteve, ku perfshihet edhe rritja e fundit.

Ndërkohë, qeveria ka rritur edhe pagat e mjekëve dhe të mësuesve respektivisht me 40  dhe 15 përqind.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.