Jo vetëm në Durrës-Lezhë dhe Tiranë, por tërmeti i 26 nëntorit ka lënë gjurmë edhe në fshatin Shullaz të Kurbinit. Në këtë fshat janë dëmtuar disa shtëpi, te cilat janë bërë të pabanueshme.

 

E tillë është edhe banesa e Ndue Lalës, i cili është larguar bashkë me familjen në një shtëpi me qira. I vëllai i tij ngre shqetësimin e se askush nuk ka ardhur për ti verifikuara dëmet në banesë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *