Subscribe

Një dite pas presidentit te Republikës Ilir Meta, një marrëveshje e mundshme mes PD e PS ka revoltuar opozitën parlamentare.

 

Ne emër te grupit te integrimit deputeti Ralf Gjoni e ne emër te grupit demokrat, Myslym Murrizi kane dale kundër një pakti te tille duke vendosur si kusht për reformën zgjedhore ndryshimin e sistemit elektoral.

 

 

RALF GJONI

 

GRUPI PARLAMENTAR I INTEGRIMIT

 

 

 Në vend që ne të jemi seriozë në komisionin për reformën zgjedhore, këta vijojnë dashuriçkat dhe flirtimet me njëri tjetrin, mazhoranca me rrugën. 

 

 

 

MYSLYM MURRIZI

 

GRUPI PARLAMENTAR “ DEMOKRAT”

 

 

Zoti Balla nga njëra anë thoni se ata që kanë dalë në rrugë nuk duan të votojnë refugjatët nga ana tjetër nga tre herë në ditë si hoxha në za i bëni thirrje hajdeni se nuk e bëjmë dot. Për çfarë i doni, që të mos votojnë emigrantët? 

 

 

Irritimit te opozitës i është përgjigjur je prej figurave me te rëndësishme te socialisteve Pandeli Majko i cili u ka kujtuar se votat për te miratuar çdo reforme i kane ata.

 

 

PANDELI MAJKO

 

MINISTER PER DIASPOREN

 

 

Çdo lloj marrëveshje jashtë kësaj salle, politika është matematikë, do vijë në këtë sallë dhe do të kërkohet vota juaj.

 

 

Majko u ka bere apel deputeteve te rinj te shfrytëzojnë këtë mundësi për te bere diçka te vlefshme.

 

 

Duhet të heqim dorë nga batuat dhe të jemi racional. Ka shumë skuadra të madha ku zëvendësuesit kanë bërë histori

 

 

Mazhoranca socialiste numëron 79 deputete dhe çdo reforme kërkon votat e opozitës se re për t’u miratuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *