Plot 12 orë ka zgjatur seanca për masën e sigurisë te Gjykata e Krimeve të Rënda për 32 të arrestuarit e operacionit “Rruga e Gabuar”.

 

Gjykata vendosi që për 22 të arrestuar të lërë masën arrest me burg, për 7 të tjerë arrest shtëpie dhe për 5 detyrim paraqitje.

 

Ndaj këtij grupi kriminal janë dokumentuar me dhjetra raste të trafikimit të klandestinëve drejtë Mbretërisë së Bashkuar, Kanadasë dhe SHBA-ve.

 

 

Masat e dhëna nga Krimet e Rënda

 

Arrest me burg:

 

Petrit Beqiraj

 

Ermal Mema

 

Vesel Gjolleshin

 

Dashnor Tafani

 

Arben Danglli

 

Leonard Markaj

 

Dashamir Seferi

 

Glej Shehu

 

Ilia Margo

 

Çajup Tafa

 

Arjon Shehu

 

Afrim Emini

 

Mentor Meci

 

Gjergji Mezuraj

 

Françesk Meta

 

Aleksia Kamaj

 

Mehmet Cani

 

Erlis Shehu

 

Edmond Omeri

 

Kostaq Gjoka

 

Arrest me burg me afat 1 mujor për policin e arrestuar Elmas Bilbili

 

Arrest shtëpie

 

Arjan Shehu

 

Jonaq Gramozi

 

Vangjel Gramozi

 

Simon Këri

 

Enver Muka

 

Idi Mita

 

Shuaip Shero

 

Detyrim paraqitje

 

Bedri Meta

 

Avni Vezajn

 

Astrit Zigurin

 

Besnik Hoxhën

 

Marlen Shoshaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *