Ish kryeministri Sali Berisha ka reaguar lidhur me operacionin e bujshëm të SPAK.

 

Berisha shkruan se bosët u njoftuan dhe u arratisën. Ish-kryeministri thekson gjithashtu se personat në kërkim kanë lidhje me qeverinë.

 

“Boset u njoftuan dhe iken sepse kishin lidhje me qeverine!

Anetari i bandes Xhixha deklaron se:

1-Dumani eshte autor i 12 vrasjeve!

2- Ai iu deklaronte anetareve te bandes se kishte lidhje me ministra, deputete, prokurore etj“, shkruan Berisha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *