Subscribe

Olsian Çela është zgjedhur Prokurori i ri i Përgjithshëm I vendit.

 

Çela mori 101 vota në Parlament gjatë seancës së kësaj të enjte.

 

Vetëm 2 deputete votuan kundër emrit të tij ndërsa 10 të tjerë abstenuan.

 

Ndërkohe për kryeprokurorin aktuale të përkohshme Arta Marku votuan 11 pro, 22 kundër dhe 78 deputete të tjerë abstentuan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.