Zyrtarë të më shumë se 150 shteteve të botës nënshkruajnë në Nju Jork marrëveshjen për klimën që u arrit në Paris. Pjesë e këtij takimi është sekretari i përgjithshëm i OKB-se Ban Ki Moon, presidenti i Francës, Hollonde, krerë qeverish dhe ministra të jashtëm. Sipas marrëveshjes së dhjetorit, është parashikuar që të ulet niveli i emetimit të gazrave dhe të rritet temperatura globale me dy gradë celsius.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *