Subscribe

Ka përfunduar mbledhja e kryesisë së PS e cila zgjati për disa orë pasditen e sotme. Sekretari i Përgjithshëm i PS, Taulant Balla prezantoi në një dalje për mediat emrat e kandidatëve.

I ftuar në Spotlight nga Alban Dudushi, në Vizion Plus, politologu Adri Nurellari duke iu referuar disa prej emrave në listat e PS-së, u shpreh se edhe kjo parti ka rekrutuar kandidatë nga partitë e tjera.

Nga ana tjetër, deputeti i PS-së, Ervin Bushati u shpreh se është e nevojshme të shihet renditja e tyre.

Adri Nurellari: Partia Socialiste, ka Vasil Sterjovskin që është i Aleancës Maqedonase për Integrim Evropian, Halit Valterin që ka qenë i PD-së, Tahir Muhedinin, që ka qenë president i PDIU-së, kështu që nuk më duket ndonjë avantazh ose ndryshim i madh, sepse më herët tha se vetëm Partia Demokratike i ka të adoptuar nga krahët e tjera dhe Partia Socialiste na e shiti si të kulluar dhe të pastër.

Ervin Bushati: Duhet të shohësh renditjen

Adri Nurellari: Si kristal.. a thua se s’ka rekrutim nga jashtë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *