Xhelozia, edhe pse negative, mund të funksionojë në mënyrë të dobishme në një marrëdhënie, kur misteri dhe eksitimi ju mbajnë zgjuar dhe ju japin 100% të asaj që dy njerëz kanë ndërtuar emocionalisht, duke shmangur të ashtuquajturin bark të padëshiruar.

 

Ndaj, ndërsa shumë e vlerësojnë si një element tregues të domosdoshëm dashurie, ka edhe nga ata të vuajtur që e kanë shtypur dhe sapo e kuptojnë e vënë në këmbë.

 

Në zodiak është një shenjë për çdo seks që mban frenat në këtë formë çmendurie, e cila sado që partneri të përpiqet ta qetësojë, ajo mund të përfundojë vetëm në zjarr.

 

Pra, cila është shenja më xheloze mashkull dhe femër?

Gratë Akrep

 

Ndjenja se më në fund ka gjetur gjysmën tjetër do ta bëjë Akrepin të japë gjithçka për këtë lidhje, duke e konsideruar partnerin si pronë të saj. Është shumë xheloze nëse i është dhënë e drejta apo jo.

E diku aty nuk vonojnë të shfaqen skena xhelozie, zërash e histerie. Në fund të fundit, Akrepi nga natyra nuk e ndryshon mendjen lehtë.

 

Burrat Luanë

Luanëve u pëlqen të kenë përparësinë, të vendosin kushte dhe të nxisin fijet e marrëdhënies. Disi, ai ndjen se e dashura e tij i përket atij fizikisht dhe mendërisht.

 

Ai e do me krenari eksternalizimin e dashurisë së tij, por nëse e kupton që ajo po shikon larg, atëherë do të jetë xheloz dhe do ta tregojë pa hezitim. Kërcënimi i nënshtrimit duke u tronditur mund ta bëjë atë të humbasë mendjen!

 

Marrëdhënia grua Akrep dhe burri Luan? Shpërthim total!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *