Kryeministri Edi Rama ka publikuar këtë të martë një video nga Kalaja e Beratit, pas përfundimit të projektit të ndriçimit artistik në të gjithë hapësirën e saj.

Krahas videos, kreu i qeverisë e krahason me kalatë që ishin pjesë e serialit shumë të ndjekur “Game of Thrones”.

“Nuk është Game of Thrones, po Kalaja e Beratit pas përfundimit të projektit të ndriçimit artistik”, shkruan Rama.

One thought on ““Nuk është Game of Thrones”, Rama nxjerr pamjet nga Kalaja e Beratit

 1. HEU, NA THËRRASIN KALATË E STËRRLASHTA, EU, NA PËLCASIN SHKABATË NDËR
  FERRASHTA; A PO NA DËGJONI, A PO NA PËRGJONI; ORE JU, AS TË GJALLË E,AS TË
  VDEKUR; OH JU, AS PËR MALLË ORE,AS TË PREKUR; A, TRASHËGONI NDONJË PIKË
  GJAKU O PRAGU TË TRASHËGIMISË A PASURISË, TË DASHURISË OUUU OREEE HEJ,
  VËLLAZËRO RIHIRO FARË SHKRIPKAVRRISË, OREEE, PELLAZGO ILIRO O,TË MBARË
  SHQIPTARISË; KUSH SHKELË APO NGELË,MBI GJAKUN EDHE PRAGUN, AMANETIN
  DHE TESTAMENDIN,TË KRYELEGJENDËS,HYREGJENDËS,MBARË KOMBËTARE OUH,
  MBARË SHQIPTARE, DO TA MALLKOJË,SHKALLMOJË OUUH, GJAKU EDHE PRAGU I
  TROJEVË DHE PLOJEVË PELLAZGO ILIRO MBARË SHKRIPKAVRE!! T’FALA MANI,USA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *