Komuniteti Mysliman i Shqipërisë njoftoi besimtarët sesi do të kryhet falja e Fitër Bajramit të enjten.

 

Në rrjetet sociale, KMSH u shpreh se falja do të nisë në orën 06:10 në sheshin “Skënderbej” në Tiranë.

 

Programi fillon në orën 05:40 dhe mbaron në orën 06:20.

 

“PROGRAMI I FITËR BAJRAMIT

Data: 13.05.2021

Dita: E enjte

Ora: 05:40-06:20

Vendi: Sheshi “Skënderbej”, Tiranë

Fillimi: 05:40, Moderatori Ejup Lila

Lexim Kur’ani: 05:45, Imami i Xhamisë së Et’hem Beut, Elton Karaj

Fjala përshëndetëse: 05:55, Kryetari i KMSh-së, H. Bujar Spahiu

Ligjëratë: 06:00, Nënkryetari i KMSh-së, Taulant Bica

Falja e Namazit: 06:10, Kryetari i KMSh-së prin në namaz

Hytbeja: 06:15 Myftiu i Tiranës, Lauren Luli”, shkruhet në postimin e KMSH.

 

 

Myslimanët festojnë të enjten Fitër Bajramin pas 30 ditëve të agjërimit, në Muajin e Shenjtë të Ramazanit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.