Nëse se dinit një nga pasionet më të mëdha të Rezarta Shkurtës është zhytja dhe e praktikon shpesh. Jo vetëm kaq por ajo dëshiron që t’ ja kaloj pasionin për zhytjen edhe vogëlushes së saj Herës.

Rezarta mund të thuhet se ka një talent të veçantë dhe mund të zhytet në thellësi të detit deri në 7 metra pa bombul oksigjeni. Megjithatë, nënës së saj duket se nuk i ka pëlqyer aspak kjo gjë, ndaj i ka bërë këngëtares një kërkesë që Rezarta ka vendosur ta bëjë publike.

“Unë mendoj që të jetë e qetë nëna jote ta mbyllësh këtë aventurë me këtë sirenën”, është shprehur nëna e këngëtares.
Rezarta ka treguar se e ëma ka një jetë që është bërë me zemër për shkak të pasioneve të saj, por ajo as nuk e ka në mend të heq dorë prej tyre.

“Dhe s’kishte si të mungonte komenti i mamit tim, që ka një jetë që bëhet me zemër nga pasionet e mia. Mami zgjidh o zhytjen ose hedhjen me parashutë?”, shkruan Shkurta./ Living

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *