Janë disa aktoret e Hollivudit që shprehen vazhdimisht kundër ndërhyrjeve të tepruara dhe faktit se të pasurit rrudha është një proces natyral i jetës dhe shenjë se kanë jetuar, me të mirat e të këqijat e saj.

E njohur për deklaratat e saj të drejtëpërdrejta, edhe këtë herë, aktorja Sharon Stone ka folur për krenarinë e 65 viteve të saj. Së fundmi, për Times Uk, ajo ka thënë se njerëzit që kanë frikë nga plakja janë mosmirënjohës dhe budallenj!

Në formë shumë të mirë fizike, portreti i aktores është ai që kemi parë gjithnjë, bashkë me gjurmët e kohës. Ok, nivele të tilla vetëbesimi nuk u përkasin të gjithëve, por mbase me leximin e sa më shumë deklaratave të ngjashme, do të ulet frika ndaj plakjes./Living/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *