Keshilli Kombetar i PD pritet te votoje vendimi  e kryesise se selise blu per te zhvilluar zgjedhje per kreun e partise ne 13 qershor.

Mirepo atmosfera ne nisje te mbledhjes se keshillit kombetar nuk ka qene e qete.

Kreu i Keshillit Kombetar Bujar Nishani ftoi mediat te ishin te pranishme ne mbledhje.

Mirepo Basha nuk e ka pranuar mesa duket nje gie te tille dhe mediat nuk jane lejuar te futen brenda.

Pritet qe grupi kritik me Nishanin ne krye ti kerkoje llogari Bashen dhe te kerkoje nga ai doreheqjen  e parevokueshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *