Grupimi për PD doli këtë të mërkurë në një konferencë për mediat për të folur për procesin zgjedhor që u zhvillua në Partinë Demokratike.

 

Ish-presidenti Bujar Nishani hodhi akuza se janë vjedhur votat. Për të, Lulzim Basha në krye të PD-së përfaqëson pakicën e demokratëve.

 

“Po evidentojmë s e kemi probleme thelbësore me zgjedhjet në këtë vend. Ngrihet pushteti shfrytëzon të gjithë fuqinë e tij, i vjedh zgjedhjet në favor të pushtetit të vet. Bëhen zgjedhjet në parti, ngrihet i pushtetshmi brenda partisë dhe i vjedh zgjedhjet në favor të pushtetit të tij. Në Korçë rezultoi se fitoi vetëm 70%. Në Devoll kryetari i PD deklaroi publikisht se ndihet i turpëruar dhe e bojktoi procesin e votimit pasi nuk anëtarëve u mohua pjesëmarrja. 50% e anëtarësisë fshihet. Mediat kanë treguar si hidhen 7 fletë votimi në kuti dhe kjo ka ndodhur kudo. Sot përfaqëson minorancën e PD, më pak se 30% të anëtarësisë së PD-së.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *