Subscribe

Megjithëse është një nga destinacionet më të kërkuara për turizmin malor veçanërisht në stinën e dimrit, Thethi është i vështirë për t’u arritur.

 

Bora e rënë këtë fillim dhjetori, bllokoi për disa ditë aksin rrugor që lidh këtë fshat turistik me qytetin e Shkodrës.

 

Autoriteti rrugor nisi ndërhyrjen për zhbllokimin e segmentit Qafe Thore – Theth. Aty do të stacionohen edhe mjete borëpastruese që do të mbajnë të hapur këtë aks gjatë gjithë dimrit.

 

Autoritetet sigurojnë se në fundjavë rruga drejt Thethit do të jetë krejtësisht e kalueshme. Ndërkohë ekipet e OSHEE po punojnë për rikthimin e plotë të energjisë elektrike, e cila ishte ndërprerë në zonën e Dukagjinit, si pasojë e reshjeve dhe stuhive të forta të pak ditëve më parë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *